Incognito | Γνωρίστε τα μουσικά σχήματα του Thessaloniki Youth Festival


Οι Ινκόγκνιτο είναι ελληνόφωνο indie rock συγκρότημα με blues και hip hop στοιχεία και επιρροές να διαπερνούν τον ήχο τους. Γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2019 ως solo project, το 2020 απέκτησαν μορφή συγκροτήματος και από τότε δυναμιτίζουν τις νύχτες μας με τις εμφανίσεις τους, πραγματοποιώντας πολυάριθμα lives σε γνωστές σκηνές της πόλης, με αποκορύφωμα την εμφάνιση τους στο 10ο Thess Pride. Χαρακτηριστικός είναι ο σκωπτικός στίχος των τραγουδιών τους, ο οποίος χαρακτηρίζεται από το βιωματικό και κοινωνικό περιεχόμενο του, ταξιδεύοντας μας σε εικόνες από αυτοτελείς ιστορίες που αποτελούν το μιούζικαλ της καθημερινότητας μας.

Το 2020 κυκλοφόρησαν τον ανεξάρτητο δίσκο «Το 10 το Μπαρέ», πραγματοποιώντας αυτόνομα τις παραγωγές τους, με το τραγούδι «Ένα Γκόσπελ για την Χίπισσα» να έχει εξέχοντα ρόλο. Παράλληλα, την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν τη διασκευή του τραγουδιού «Παρακινδυνευμένο» του Πάνου Φραγκιαδάκη, το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζουν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Ομερτά».

Πώς να αντιδράσω. Σκεφτείτε το γάμο, επιλέξτε τις κουρτίνες στην κουζίνα και καλύπτεστε σε ένα διπλό κρεβάτι. Εάν δεν εκφράζετε την ταχεία χαρά στη θέα γυναικειο βιαγκρα στα φαρμακεια τοστιέρα, θα εκπλήξετε: “Πώς, δεν αγαπάτε το ψωμί;” Και στα χείλη του θα παίξει μια τρομερή κατηγορία. Η γυναίκα πρέπει να εκτιμήσει το άρωμα ενός ριζικού ψωμιού και του σεβασμού.

One response to “Incognito | Γνωρίστε τα μουσικά σχήματα του Thessaloniki Youth Festival”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *